Dé totaaloplossing voor de recreatiebranche

Demo aanvragen
Home Administratie software Website leasing Webshop module Contact

Display Advertising

Bereik efficiënt uw doelgroep met Display Advertising

Display AdvertisingZowel consumenten als bedrijven gaan tegenwoordig eerst via het internet op onderzoek uit naar producten of diensten die zij nodig hebben. Het is dus relevant als een advertentie van uw bedrijf zichtbaar is op websites die populair zijn onder uw doelgroep. Of nog beter: dat uw advertentie veelvuldig wordt vertoont aan mensen die al eens op uw website zijn geweest, maar nog geen aankoop of aanvraag hebben gedaan. Google biedt hier goede oplossingen voor en wij kunnen u helpen om een effectieve advertentiecampagne op te zetten met behulp van Display Advertising en Remarketing.

Wat doen wij?

Wij helpen u met het succesvol toepassen van Display Advertising. Deze manier van adverteren is kosteneffectief en maakt het mogelijk om in korte tijd een grote groep potentiële klanten te bereiken. Wij richten uw campagne in en maken grafische advertenties aan die volledig conform uw huisstijl zijn en de gewenste boodschap bevatten. Wij kunnen u helpen met de volgende manieren van adverteren:

Standaard Display Advertising

Bereik uw potentiële klanten door middel van advertenties op diverse websites die aangesloten zijn bij het Google Display Netwerk. De campagnes kunnen wij specifiek afstemmen op uw doelgroep op basis van locatie (waar bevindt de doelgroep zich), context (adverteren op soortgelijke sites) en interesses.

Remarketing

Uw potentiële klant zoekt naar uw product of dienst en is zodoende ook op uw website geweest, maar heeft nog geen aankoop of aanvraag gedaan. Met ‘Remarketing’ tonen wij uw advertenties specifiek aan deze doelgroep. Dankzij deze advertenties blijven zij uw bedrijf zien en kunt u hen wederom overtuigen om toch met u in gesprek te gaan. Naast het opzetten en managen van de campagne, zorgen wij ook voor een maandelijkse terugkoppeling van de Standaard Display Advertising en Remarketing resultaten. Wij bieden een uitgebreide rapportage, zodat u gemakkelijk maandelijks het rendement van de door u gestelde doelen kunt inzien.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in Display Advertising of wilt u weten wat ISN nog meer voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)79 342 94 99