Dé totaaloplossing voor de recreatiebranche

Demo aanvragen
Home Administratie software Website leasing Webshop module Contact

Video-generator

OVIS biedt uitgebreide video oplossingen. Zo genereert OVIS van ieder object een dynamische en effectieve video-trailers en plaatst deze voor u op de verschillende kanalen. Wilt u zelf met video aan de slag dan biedt de OVIS app uitkomst. De door u gemaakte video’s in de app worden automatisch, dus zonder lastige up- en download processen, toegevoegd aan uw advertentie. Ook voor een videoboodschap aan een specifieke klant kunt u de OVIS app gebruiken. U ziet exact hoe vaak iemand de video bekeken heeft. Interessant om hiermee uw verkoopkansen in te schatten.

 

Tekst-generator

Ieder object verdient een pakkende omschrijving!

Een goede omschrijvingstekst wordt door menig verkoper als een lastige tijdrovende klus ervaren en wordt ook nog eens als niet leuk bevonden. Het beschrijven van een caravan of camper is één van de laatste stappen in het opzetten van de advertentie en krijgt daardoor niet de aandacht die het zou moeten krijgen, wat resulteert in omschrijvingen als: "de koffie staat klaar en onze openingstijden zijn"?

De tekst-generator van OVIS biedt de oplossing!

Teksten worden automatisch gegenereerd op basis van de door u ingevoerde gegevens. De teksten zijn samengesteld door journalisten die weten hoe een caravan of camper omschreven dient te worden. Ook zal een goede omschrijving de vindbaarheid binnen Google versterken.

De voordelen van de tekst-generator zijn:

  • uniformiteit in de manier waarop uw aanbod omschreven wordt
  • tijdswinst
  • teksten worden geschreven door branche journalisten
  • een goede omschrijvingstekst vergroot de vindbaarheid in Google
  • de omschrijvingsteksten zijn specifiek op de caravan of camper geschreven en voorzien van een call-to-action