Dé totaaloplossing voor de recreatiebranche

Demo aanvragen
Home Administratie software Website leasing Webshop module Contact

Landing Pages

Online vindbaar op de smartphone, tablet & desktop

Landing PagesHoe goed wordt u al gevonden door uw potentiële klanten op het internet? Steeds meer bedrijven en consumenten gebruiken een online zoekmachine om te zoeken naar producten of diensten. Tegenwoordig gebruikt gemiddeld 95% van de internetgebruikers Google voor dit doel en maar liefst 78% van de smartphone-bezitters zoekt naar lokale informatie, producten en diensten.

Door het intypen van de zoekopdracht geven potentiële afnemers precies aan wat zij zoeken. Wanneer deze zoekopdracht aansluit bij uw producten of dienstverlening, is de kans op een aankoop groot. Met Landing Pages komen uw producten of diensten naar voren wanneer potentiële klanten een relevante zoekopdracht uitvoeren op de smartphone, tablet of desktop. Ook de geoptimaliseerde webteksten die wij hierbij leveren, dragen bij aan de online vindbaarheid en motiveren de potentiële klant om de gewenste actie te voltooien. Smartphone-gebruikers kunnen u zelfs eenvoudig bellen met een simpele tik op het scherm!

Wat kunt u van ISN verwachten?

Landing Pages is een product van ISN dat er voor zorgt dat zoveel mogelijk potentiële klanten uw bedrijf via het internet vinden en overtuigd raken van uw kracht. Dit door de inzet van relevante en overtuigende webteksten, geoptimaliseerd voor de smartphone, tablet en desktop. Om uw online zichtbaarheid te vergroten en meer potentiële klanten aan te trekken, bevat dit product de volgende onderdelen:

  • Zoekmachinevriendelijke webpagina’s: Mogelijkheid om 10, 20, 50 of zelfs meer pagina’s in te zetten.
  • Zoekmachinevriendelijke mobiele webpagina’s: Voor elke geoptimaliseerde pagina maken wij ook een mobiele pagina.
  • Converterende webteksten: Op basis van zoektermen die relevant zijn aan uw producten of diensten en doelgroep.
  • Click-to-call knoppen: Voor optimale conversie op de mobiele pagina’s.
  • Duidelijke conversiemogelijkheid: Een contactknop of contactformulier voor de geoptimaliseerde desktop pagina’s.
  • Maandelijkse rapportage: Met informatie over bezoekers, posities, aantal keren gebeld, conversies en de bron (via welk apparaat komt de bezoeker).

Voor u?

Landing Pages zijn geschikt voor iedere organisatie die via het internet op elk apparaat vindbaar wil zijn en zodoende nieuwe klanten wil aantrekken en overtuigen.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in Landing Pages of wilt u weten wat ISN nog meer voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)79 342 94 99