Dé totaaloplossing voor de recreatiebranche

Demo aanvragen
Home Administratie software Website leasing Webshop module Contact

Webshop module

OVIS is klaar voor online verkoop van campers, caravans en vouwwagens!

Is dit de toekomst?
Laten we in ieder geval concluderen dat dit een goed moment is om het te gaan ervaren. Er is schaarste van zowel nieuw als jong gebruikte caravans en campers, prijzen lopen eerder op dan dat ze onderhandelbaar zijn en dan hebben we nog het Corona virus waarin consumenten gestimuleerd worden te kopen op afstand.

 

Uw eigen Ovis-webshop!
Als OVIS gebruiker krijgt u een gratis eigen webshop waarin u caravans, campers, vouwwagens, aanhangers en boten kunt plaatsen. Wilt u naast dit aanbod ook andere producten aanbieden in uw webshop dan vragen wij een vergoeding van 30 euro per maand.

 

Gemak
Er is een productbibliotheek beschikbaar met ruim 1750 kampeerartikelen voorzien van foto's en omschrijvingsteksten waar u gebruik van kunt maken. U hoeft alleen nog maar zelf uw prijs en verzendkosten in te voeren. Ook kunt u zelf producten toevoegen die niet in de productbibliotheek staan.

 

Google Shopping
Uw caravans en vouwwagens bovenaan in Google? Vanuit de webshop kunt u straks ook producten plaatsen in Googleshopping. Mooie toevoeging van de OVIS webshopmodule.