Dé totaaloplossing voor de recreatiebranche

Demo aanvragen
Home Administratie software Website leasing Webshop module Contact

Linkbuilding

Vergroot uw online populariteit

LinkbuildingU wilt gevonden worden in zoekmachines door potentiële klanten? Dan is Linkbuilding dé oplossing! Linkbuilding van ISN zorgt ervoor dat de populariteit van uw website toeneemt en daardoor optimaal presteert in zoekmachines. Vergroot nu het zakelijk succes van uw website door te scoren in de zoekmachines!

Populariteit wordt gemeten aan de hand van het aantal links dat naar uw website verwijst. Hoe groter het aantal links, des te groter de kans dat uw website hoge posities behaalt in zoekmachines. Hierbij zijn ook de populariteit, relevantie en de autoriteit van de verwijzende websites van belang. Hoe beter de verwijzende website op de laatstgenoemde punten scoort, des te zwaarder telt deze link mee in de bepaling van de populariteit van uw website.

Wat is Linkbuilding?

Links naar uw website worden niet vanzelf gelegd. Om links van de juiste websites naar uw website te verkrijgen is een goed inzicht in de materie van Linkbuilding essentieel. Het team specialisten van ISN voert deze tijdsintensieve werkzaamheden voor u uit. Wij zorgen voor een grote toename van het aantal kwalitatieve links naar uw website, waardoor de populariteit zal toenemen! Hierdoor zullen de posities verbeteren en zal het aantal bezoekers toenemen.

Wat kunt u van ISN verwachten?

Om de populariteit van uw algehele website te verhogen bieden wij u de linkbuilding pakketten aan:

  • Start: 50 nieuwe links binnen 6 maanden. Voor websites met weinig tot geen backlinks.
  • Basic: Eénmalig 100 aanmeldingen binnen 4 maanden. Voor websites met weinig tot geen backlinks.
  • Plus: 360 aanmeldingen per jaar op basis van concurrentieanalyse en optimalisatie van 3 zoektermen. Inclusief verspreiding van 1 relevant nieuwsbericht met link naar de website.
  • Pro: 720 aanmeldingen per jaar op basis van concurrentieanalyse en optimalisatie van 5 zoektermen. Inclusief verspreiding van 4 relevante nieuwsberichten en 1 persbericht met link naar de website.

Bij elke linkbuilding-variant wordt standaard een nulmeting uitgevoerd en wordt maandelijkse rapportage gedurende de looptijd.

Voor u?

Linkbuilding Start en Basic hebben het meeste effect bij websites die weinig tot geen inkomende links hebben. Dit komt veel voor bij nieuwe websites. Het is zelfs noodzakelijk voor websites met minder dan 40 inkomende links. De varianten Plus en Pro zijn geschikt voor websites die al backlinks hebben, maar beter moeten positioneren op relevantere zoektermen en zodoende beter vindbaar moeten zijn tussen concurrerende websites.

Meer informatie

Landing Pages zijn geschikt voor iedere organisatie die via het internet op elk apparaat vindbaar wil zijn en zodoende nieuwe klanten wil aantrekken en overtuigen.